Platini'nin Ribery'i üzüntüsü! 'Hayal kırıklığı yaşadım'

/ Kaynak: AA
Platini'nin Ribery'i üzüntüsü! 'Hayal kırıklığı yaşadım'

SPOR Haberleri  / AA

Platini, dünyanın en iyi futbolcusu ödülüne (FIFA Ballon D'or), vatandaşı Franck Ribery'nin seçilememesinin hayal kırıklığını yaşadığını söyledi.

UEFA Başkanı Michel Platini, İsviçre'nin Zürih şehrinde gerçekleşen dünyanın en iyi futbolcusu ödülüne (FIFA Ballon D'or), vatandaşı Franck Ribery'nin seçilememesinin hayal kırıklığını yaşadığını söyledi. Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, vatandaşı Ribery'nin seçilmemesinden dolayı üzgün olduğunu ifade eden Platini, "Ribery adına hayal kırıklığına uğradım. Gelecek yıl yine Ronaldo-Messi, iki yıl içinde Messi-Ronaldo, üç yıl içinde Ronaldo-Messi mi olacak? Dikkat edilirse, son yıllarda yılın en iyi futbolcusu seçimi tek taraflı yaşanıyor. Her iki futbolcu toplamda altı defa bu ödülü aldı, bu çok sinir bozucu" ifadelerini kullandı. Bayern Münih forması altında geçen yıl UEFA Şampiyonlar Ligi, Almanya Ligi, UEFA Süper Kupa ve son olarak Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluklarını yaşayan Franck Ribery, aday gösterildiği 2013 yılının en iyi futbolcusuna verilen Ballon D'or'un ödül töreninde, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin ardından üçüncü sırada yer aldı. Seçmelerden önce "Burada olmak bir onur" diyen Fransız futbolcu Ribery, seçimler sonrasında ise suskunluğunu korudu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...