Orman: 'Ronaldinho'ya sıcak bakmamızın tek sebebi...'

/ Kaynak: AA
Orman: 'Ronaldinho'ya sıcak bakmamızın tek sebebi...'

SPOR Haberleri  / AA

Fikret Orman: 'Bu transfere sıcak bakmamızın tek sebebi de sponsor Kalde'nin transferin büyük bir kısmını karşılayacağını ifade etmesiydi' dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili, "Tabii ki dünya çapındaki yıldız futbolcuları Beşiktaş taraftarı görmek istiyor, bizim de böyle arzumuz var ama birinci önceliğimiz stattır" dedi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki, adidas sponsorluğuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin soruları cevaplayan Orman, Ronaldinho transferi konusu hatırlatılarak, yeni sponsorluklarla yıldız transferlerin gelip gelmeyeceği sorusuna, şöyle yanıt verdi: "Açıkçası şunu söyleyeyim, bir öz eleştiri yapayım. Özellikle Ronaldinho konusunu iyi yönetemedik. Her zamanki gibi bir transfer çalışmasında bütün gündemi farklı bir yere götürdük. Hepimizin istediği, taraftarımızın da istediği bir şekilde geliştirme arzusundan kaynaklandı ama şu anda birinci önceliğimiz yeni stadımızı yapmaktır. Tabii ki dünya çapındaki yıldız futbolcuları Beşiktaş taraftarı görmek istiyor, bizim de böyle arzumuz var ama birinci önceliğimiz stattır."
Ronaldinho'nun dünya çapında önemli bir oyuncu olduğunu belirten Orman, yönetim kurulu olarak transferi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayarak, "Bu transfere sıcak bakmamızın tek sebebi de ana sponsorlardan Kalde'nin onu reklam yüzü olarak kullanabileceğini ve transferin büyük bir kısmını karşılayacağını ifade etmesiydi fakat olmadı. Bu konuda hem yaptığımız işlerin önünü kapattığı için hem de transferin olmamasıyla alakalı üzüntülüyüm. Beşiktaş'ta transfer her zaman devam eder. Önder Özen ve arkadaşları çalışmalara devam ediyorlar. Beşiktaş'ın gündeminde esas konu, takımımızda 25 star oyuncu var. Bu oyuncularımızla beraber şampiyonluğu elde etmek ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Göreve geldiklerinde Beşiktaş'ın UEFA'da 17 dosyasının bulunduğunu, şu anda ihtilaflı bir tek dosya kalmadığını kaydeden Orman, "Bu kadar uğraşıp başarılı işler yaparken, iyi niyetle yaptığımız şeylerin, bazı şeylerin arkasında kalmasından dolayı üzüntülüyüm. Yaptığımız önemli işler gölgede kalıyor" ifadelerini kullandı.
Federasyonun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar edilmesi kararıyla ilgili düşünceleri ve Kasımpaşa Kulübü ile olan ilişkileri sorulan Orman, "Beşiktaş'ın yaptığı yaklaşık olarak 8 misli büyüyen bir anlaşmanın, bu konuyla gündemin arkasında kalmasını istemiyorum. Bugünün gündemini lütfen değiştirmeyelim" diye konuştu.
Beşiktaş'ın genel olarak maçlarda haksızlığa uğradığını düşünüp düşünmediği ve zirve takibi için düşüncelerinin sorulması üzerine de Orman, "Takımımızın durumu gayet iyi. Sakatlıklarımız geri dönmüş vaziyette. İkinci yarıya hayırlısıyla başlamak istiyoruz. Tabii ki her dakika takımımızın arkasındayız. Başarı için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Ben umutluyum" ifadelerini kullandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...