Trabzon, Galatasaray'ı kafaya taktı! Şimdi de....

Trabzon, Galatasaray'ı kafaya taktı! Şimdi de....

SPOR Haberleri

2014 ara transfer döneminde Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki roller değişti. Bu kez transfer sürecinde agresif olan taraf Trabzonspor oldu.

2014 ara transfer döneminde Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki roller değişti. Son yıllarda Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Ceyhun Gülselam ve Engin Baytar transferiyle Trabzonspor ile sık sık karşı karşıya kalan Galatasaray, son olarak Onur Recep Kıvrak'ın transferi için bordo-mavili kulübün kapısını çalmış ancak olumsuz bir yanıt almıştı. İki kulüp arasındaki roller, ara transfer döneminde değişti ve bu kez transfer sürecinde agresif olan taraf Trabzonspor oldu. nbsp;
YEKTA KURTULUŞ OLMADI! nbsp;
Kısa bir süre önce Galatasaray'dan Yekta Kurtuluş'u isteyen ancak "Olcan Adın" cevabını alan bordo-mavili kulüp, bu kez Dany'nin transferi için sarı-kırmızılı yönetim ile görüşmelere başladı. Sezonun ilk yarısında savunma kurgusunda sorunlar yaşayan ve Sol Bamba'nın performansından memnın olmayan Mustafa Reşit Akçay, Giray Kaçar'ın da takımdan ayrılmasından sonra rotasını Dany'e çevirdi.
DANY'İ İKNA TURLARI nbsp;
Dany'nin transferi için Galatasaray Yönetimi ile görüşme halinde olan Trabzonspor, Kamerunlu oyuncunun teklifi kabul etmesi halinde transfer sürecine nokta koyacak. Hajrovic ve Telles'e lisans çıkartabilmesi için kadrosunda bulunan yabancılardan en az 2'si ile yollarını ayırmak zorunda olan Galatasaray, Dany'nin Karabükspor'a gitmek istememesi ve Amrabat'ın da kulüpten kalacağını açıklamasının ardından adeta köşeye sıkıştı. Dany'i Trabzonspor'a göndermek için ikna turlarına başlayan Galatasaray, Kamerunlu oyuncunun teklifi kabul etmesi durumunda rahat bir nefes alacak. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...