Justin servetini böyle katladı!

Justin servetini böyle katladı!

MAGAZİN Haberleri

Justin Timberlake, modadan dekorasyona, spordan yiyecek-içecek sektörüne uzanan başarılı ticari girişimleriyle dikkat çekiyor.

Müzik kariyerinde NSync grubu ile ünlenen ve daha sonra piyasaya sürdüğü 4 solo albümündeki hitleriyle dünya genelindeki müzik listelerinde bir numarada yer alan Justin Timberlake, müzik kariyerinin yanı sıra bir süredir yaptığı ticari atılımlarla da gündemde. 2003'ten bu yana ortaklıklarla birçok ticari faaliyetin altına adını yazdıran Timberlake, yiyecek-içecek, giyim ve dekorasyon alanlarında kurduğu markaların yanı sıra birçok ünlü markanın da yüzü oldu. Timberlake, ABD'de yer alan Chi, Destino ve Southern Hospitalty adlı restoranlarla birlikte toplamda üç restorana ortak oldu. Sonrasında, da bir alkol markasını hayata geçirdi. Gıda ve içecek sektörünün ardından, 2005 yılında çocukluk arkadaşı ile "Elvis Presley bugün hayatta olsaydı ne giyerdi?" sorusundan yola çıkarak, erkek ve kadınlar için ceket, kaşmir kazaklar, kotlar ve polo tişörtlerin bulunduğu "William Rast" adlı bir giyim markası oluşturdu. Ardından, giyimin yanı sıra kaliteli seyahat çantalarının yer aldığı "Ful" markasını piyasaya sürdü. Amatör bir golfçü olan Justin Timberlake, 2007 yılında memleketi Millington Tennessee'deki Big Creek Golf Sahası'nı satın aldı ve $16 milyona "Mirimichi Golf Sahası" adıyla çevre dostu olarak yeniden yapılandırdı. 2011'de yeşil bilinçli golf sahası nedeniyle Timberlake, Environmental Media Ödülleri'nde "Futures Award" ödülünü aldı. Aynı zamanda eşi Jessica Biel ile Timberlake, NBA'de mücadele eden Memphis Grizzlies'in de hissedarları arasında her alıyor. Spor, yiyecek-içecek ve modanın ardından dekorasyon ve tasarıma olan ilgisini de ön plana çıkartan ünlü sanatçı, ev dekoratörü olan arkadaşı Estee Stanley ile seçtikleri dekorasyon ürünlerinin yer aldığı "HomeMint" markasını oluşturarak herkes için ulaşılabilir tasarım ürünlerinin yer aldığı bir platform kurdu. Pek çok ticari ürünün ününe ün katan ve yüksek kazanç sağlayan Justin Timberlake, 2009 yılında Sony elektronik ürünleri, Givenchy'nin erkek parfümü "Play", Audi'nin "A1" modeli, Callaway Golf Company ürünleri ve Myspace'in marka yüzü oldu. nbsp;Amerikalı ünlü şarkıcı, 2013 yılında düzenlenen 55. Grammy Ödülleri'nde ise Bud Light Platinum biralarının kreatif direktörü olduğunu açıkladı. Bud Light Platinum'un çatı şirketi Anheuser-Busch'un Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul Chibe'ın yaptığı açıklamada, "Justin Timberlake, eğlence sektörünün en oluşturucu zekâlarından biri. Onun sezgilerinin, Bud Light Platinum'un kimliğini ve yaşam tarzlarındaki yerini tanımlamada bize yardımcı olacağına inanıyoruz." dedi. Timberlake'in, 'marka için oluşturucu, müzikal ve kültürel bir fayda' sağlayacağını düşünen Translation reklam ajansı, Timberlake'e yeni görevinde de destek olacak. (Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...