Minibüsün çarptığı anne-kız öldü

/ Kaynak: DHA
Minibüsün çarptığı anne-kız öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eskişehir'de yolun karşısına geçmek isteyen 40 yaşındaki Kamile Kökce ile kızı 12 yaşındaki Hatice Nur Kökce'ye minibüs çarptı

Kazada ağır yaralanan annne- kız kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Şarhöyük Mahallesi'nde meydana geldi. 63 yaşındaki Ahmet Sert yönetimindeki 26 S 1670 plakalı minibüs, çevreyolunun karşısına geçmek isteyen Kamile Kökce ile kızı Hatice Nur Kökce'ye çarptı. Ağır yaralanan anne- kız, 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Kamile Kökce acil serviste doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Hatice Nur Kökce ise sabaha karşı hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri kazanın ardından minibüs şoförü Ahmet Sert'in gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. Bir kiremit fabrikasında işçi olarak çalışan 43 yaşındaki Minür Kökce hastanede gözyaşına boğuldu. Minür Kökce, eşi Kamile Kökce, kızı Hatice Nur Kökce ve 8 yaşındaki oğlu Erdal Kökce ile birlikte bir akrabasının vefatı nedeniyle Fevziçakmak Mahallesi'ne başsağlığı ziyaretine giderken minibüsün eşi ve kızına çarptığını anlattı. Kendisinin ve oğlunun yara almadan son anda kurtulduğunu söyleyen Münir Kökce, "Bu acıya yürek dayanmaz" dedi. Ailenin yakınları anne Kamile Kökce'nin işitme problemi olduğunu belirtirken, görgü tanıkları ise ailenin kaza yerinin hemen yakınındaki yaya üst geçidini kullanmayarak çevreyolundan karşıya geçmek istediğini söyledi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...