Ebru Şallı'dan Okan Bayülgen'e ağır sözler

Ebru Şallı'dan Okan Bayülgen'e ağır sözler

MAGAZİN Haberleri

Ebru Şallı, sevgilisi Sinan Akçıl'la Fransa'da çekilen fotoağrafına 'sahte' diyen Okan Bayülgen'e sert çıktı.

Okan Bayülgen 'Makina Kafa' isimli programında Ebru Şallı-Sinan Akçıl çiftinin Fransa'da çekilen aşk fotoğrafının sahte olduğunu iddia etti. Program ekibinin Fransa'daki o restarona telefon ettiğini, sahibinin 'Restoranımıza böyle bir çift gelmemiştir. Ayrıca bizim duvarlarımızda ünlü konuklarımızın resimleri bulunmaz. Konuklarımızın fotoğraflarını çekmeyiz" açıklamasına yer verdi. nbsp;
'Rant için yapıyor'
Şallı'dan Bayülgen'e yanıt gecikmedi: "Okan fotoğrafın fotomontaj olduğunu söylüyor, halbuki gerçek. O restoranın duvarında birçok ünlünün siyah-beyaz fotoğrafları vardı. Hatta fotoğrafçı kadın bizi çekince Sinan 'Çekmeyin' diye uyardı. Okan bizim üzerimizden rant sağlamaya çalışıyor. Reyting için yapıyor."Sinan Akçıl, Twitter'dan, 'cevap vermedikçe kafama çıkmak isteyenler var , ama komedi gibi izlediğimi unutmasınlar.Bunlarla uğraşacak vaktim yok, olsa da bu işlere harcamam. Sanki her şey birden gitti nerde hafıza? derim geçerim. Çok vakti olanlar konuşmaya devam etsin' sözleriyle Bayülgen'e tepki gösterdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...