Nemanje Matic bombayı patlattı, Transferini açıkladı!

Nemanje Matic bombayı patlattı, Transferini açıkladı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Portekiz'de şampiyonluk yarışı veren Benfica'nın önemli isimlerinden Nemanja Matic, Chelsea'ye transfer olmak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın Devler Ligi'ndeki rakibi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, ara transfer dönemindeki ilk bombasını patlatmak üzere. Benfica forması giyen Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Matic, Portekiz basınında verdiği röportajda, Porto ile oynadıkları mücadelede son kez takımının formasını giydiğini açıkladı. 25 yaşındaki Sırp oyuncu, "Porto maçı son maçımdı. Buradaki herkese teşekkür ediyorum. Benfica her zaman benim kalbimde olacak. Burada 2,5 yıl oynadım, her şeyimi verdim. Kendini geliştirmek, daha iyi bir lige gitmek istiyorum. Sevdiğim bir kulüp olan Chelsea'ye gitmek istiyorum. Benfica başkanına da teşekkür ediyorum ki, benim kalmam için her şeyi yaptı. Ancak ben ayrılmakta ısrar ettim. Taraftarlar umarım bu kararımı anlayışla karşılayacaktır" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından transferin kısa bir süre içinde açıklanması bekleniyor. İngiliz basınında yer alan son haberlerde Chelsea'nin eski oyuncusu için 20 milyon sterlinlik bir teklif yaptığı iddia edilmekteydi. 2011 yılında İngiliz ekibinden ayrılarak Portekiz'e transfer olan Matic'in sözleşmesinde 37 milyon sterlinlik serbest kalma maddesi bulunuyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...