Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor'u devirdi (Akhisar 2-0 ES ES)

Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor'u devirdi (Akhisar 2-0 ES ES)

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında, Akhisar Belediyespor deplasmanda Eskişehirspor'u 2-0 yenerek, grup maçlarına galibiyetle başladı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Eskişehirspor, taraftarı önünde Akhisar Belediyespor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Akhisar Belediyespor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.Bu sonucun ardından Akhisar Belediyespor grup maçlarına 3 puanla başlarken, Eskişehirspor puansız kaldı.Karşılaşmanın ilk yarısına ev sahibi ekip hızlı başlasa da Akhisar Belediyespor 17. dakikada Oumar Niasse'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan açılan ortaya iyi bir dokunuş yapan Niasse topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. Bu golden kısa bir süre sonra 21. dakikada yine Niasse sahneye çıktı ve ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi.İkinci yarının tamamında Eskişehirspor üstünlüğü vardı. Kırmızı-siyahlı ekip birçok önemli pozisyona bulsa da bir türlü aradıkları golü bulamadılar. Akaminko 93. dakikada Niasse'ye yaptığı sert hareket nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Akhisar Belediyespor deplasmanda Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.
(Sporx aa)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...