Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hollande'dan şaşırtan itiraf

/ Kaynak: CHA
Hollande'dan şaşırtan itiraf

DÜNYA Haberleri  / CHA

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, bir aktrisle gizli ilişki yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklama yapmayı reddetti.

Hollande, hayat arkadaşı Valerie Trierweiler'in 'first lady' statüsünü ise gelecek ayki ABD ziyaretinden önce netleştireceğini söyledi. Paris'te düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin soruları üzerine, "Herkes, özel hayatında zorluklar yaşayabilir. Biz de bunu yaşıyoruz. Bunlar, acı veren zamanlar. Ama özel hayat özel şekilde ele alınmalı ve herkesin mahremiyetine saygı gösterilmeli." dedi. Valerie Trierweiler'in hâlâ first lady olup olmadığının sorulması üzerine Hollande, bu konuda 11 Şubat'taki ABD ziyaretinden önce açıklama yapacağını dile getirdi. Bu arada, François Hollande'ın 'resmi hayat arkadaşı' Valerie Trierweiler, cumhurbaşkanının motosiklet kaskı takarak aktris Julie Gayet ile buluştuğu yönündeki haberlerin ardından Cuma gününden bu yana hastanede tedavi altında.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...