İntihar için çıktığı kayalıklardan yuvarlandı

/ Kaynak: AA
İntihar için çıktığı kayalıklardan yuvarlandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bursa'da intihara kalkışan bir genç, kurtarma ekiplerinin ikna çalışmaları sırasında tutunduğu kayanın kopmasıyla yamaçtan yuvarlanarak ağır yaralandı

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Geçit mahallesinde oturan iki çocuk babası Rahmetullah A. aşırı borç yüzünden bunalıma girince 4 gün önce evini terk etti. Ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Zeyniler Köyü yakınlarında ormanlık alanda bir kişinin kayalıklarda intihara kalkıştığı ihbarı alan polis ve kurtarma ekipleri, olay yerine sevk edildi. Polis, itfaiye, sivil savunma, NAK, UMKE, AKUT ekipleri ormanlık alana geldi. Bir süre polis ve kurtarma ekipleriyle konuşan Rahmetullah A, "Ben artık yaşamak istemiyorum. Borcum var. Bir işe de yaramıyorum. Canıma tak etti" dedi.Ancak Rahmetullah A. tutunduğu kaya parçasının kopması sonucu 30 metreden yuvarlanarak ağır yaralandı.Ekipler ağaçlara takılarak duran ve bir temizlik şirketinde çalıştığı öğrenilen Rahmetullah A'yı yukarı çıkardı. 112 Acil Sağlık ambulansıyla Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Rahmetullah A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...