Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabri: Hedefimiz yarı final

Sabri: Hedefimiz yarı final

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın kaptanı Sabri Sarıoğlu, Antalya kampında soruları yanıtladı.

Mancini'yi değerlendiren Sabri, "Bir çok hocayla çalıştım. Mancini geleli 3-4 ay oldu. Yavaş yavaş alışıyor. Sonuç olarak kendi kurduğu bir takım değil, belki sezon başı gelse çok daha farklı olabilirdi. Bizim görevimiz, Mancini'nin bizlere verdiği taktikleri en iyi şekilde yerine getirmek" dedi.


Çocukluk hayalimdi
Drogba ve Sneijder'e kaptanlık yapmasını da değerlendiren sarı-kırmızılı oyuncu, "Drogba da Sneijder de dünyaca ünlü. Sonuç olarak ben sadece onların değil G.Saray Futbol Takımı'nın kaptanıyım. Bu konuda bir rahatsızlığım yok, aksine çok mutluyum. G.Saray kaptanlığı benim çocukluk hayalimdi" dedi.


Hedefimiz yarı final
Fenerbahçe ile olan 8 puanlık fark için "8 puanlık fark bizi kampta hırsa itti. Kapanmayacak bir fark değil" diyen Sabri, Chelsea ile oynayacakları Devler Ligi karşılaşması hakkında ise, "Chelsea üst düzey bir takım. Biz de G.Saray'ız. Bence şanslar eşit. Bu sezon hedefimiz yarı final oynamak" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...