Mancini'nin gelecek sezon planı: Angel Di Maria

Mancini'nin gelecek sezon planı: Angel Di Maria

SPOR Haberleri

Ada basının iddiasına göre Arsenal ile Galatasaray, Di Maria transferi için Real Madrid'in peşinde

Galatasaray bir yandan ara transfer için çalışırken bir yandan da sezon sonu için büyük hedefler peşinde koşuyor. Cimbom'un gelecek sezona yönelik en önemli planı ise Real Madrid'in yıldızı Angel Di Maria. Teknik direktör Mancini'nin tüm oyun planını onun üzerine kurmayı planladığı Arjantinli orta saha oyuncusu için temaslar sürerken, bu dev transfer harekatı Avrupa'da da yankı uyandırdı. Özellikle İngiliz medyası, Arsenal'ın da Di Maria'yla ilgilenmesi nedeniyle bu transferle ilgili haberlere geniş yer veriyor. nbsp;


MANCINI ÇOK İSTİYOR
Ada basınında dün yer alan haberlerde ise Galatasaray'ı sevindirecek gelişmeler duyuruldu. Haberlerde, Galatasaray ile Arsenal'ın Di Maria için mücadele ettiğine dikkat çekilirken, İngiliz temsilcisinin yarışta geri kaldığı vurgulandı. Haberde, Mancini'nin Arjantinli futbolcuyu takımda görmeyi çok istediği belirtildi ve Real Madrid Başkanı Perez'in de sezon sonunda bu oyuncuyu satmayı planladığı kaydedildi. 25 yaşındaki Angel Di Maria bu sezon ligde 17 maçta forma giyerken 2 gol attı, 4 de asist yaptı. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...