Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da fast food zincirine silahlı soygun

/ Kaynak: İHA
Üsküdar'da fast food zincirine silahlı soygun

YAŞAM Haberleri  / İHA

Üsküdar'da bulunan fast food dükkanına gelen silahlı ve maskeli 2 kişi, personeli etkisiz hale getirerek, kasadaki paraları aldı.

nbsp;Olay sırasında darbe ile bir personeli de yaralayan zanlılar, olay yerinden motosikletle kaçtı. Libadiye Caddesi üzerinde bulunan fast food dükkanına saat 03.30 sıralarında gelen maskeli 2 kişi, personeli silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Personelden birinin de kafasına darbe vuran şahıslar, kasadaki parayı alarak kaçtı. Olay yerinden motosikletle kaçtıkları tesbit edilen şahıslarla ilgili polis, civarda arama başlattı. Motosikletli kişileri toplayarak fast food dükkanına getiren polis, şahısları çalışanlara teşhis ettirdi. Yapılan tüm çalışmalara rağmen, olaya karışan zanlılar kayıplara karıştı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...