Beşiktaş'ta Ronaldinho konusu daha kapanmadı

Beşiktaş'ta Ronaldinho konusu daha kapanmadı

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile yapılan görüşmeler sonucu eski takımında kalmayı tercih eden Ronaldinho ile görüşmeler hala devam ediyor.

Beşiktaş yönetimi ile yapılan uzun pazarlıklara rağmen çok daha düşük bir rakama Atletico Mineiro'da kalmayı tercih eden Ronaldinho'da flaş gelişme... Sambacı'nın menajeri ve ağabeyi Roberto de Assis'in Türkiye'deki ortağı olan Ayhan Yeşilbaş, "Ronaldinho Atletico Mineiro ile prensip anlaşmasına vardı ancak henüz resmi imzayı atmadı. Arada alacak ve ödemelerle ilgili önemli sıkıntılar var. Assis'in yardımcısı şu anda İstanbul'da bulunuyor. Beşiktaş'la yapılan pazarlıklarda arada sadece 1 milyon 500 bin Euro tutarında bir fark kalmıştı. Beşiktaş, 6 milyon Euro'yu telaffuz etmedi. Etseydi bu iş biterdi, hala da biter. Önümüzdeki altı günlük bir süreç var" diyerek ardında soru işaretleri bıraktı. nbsp;


Kalde'den 2.5 milyon Euro
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Kalde'nin Ronaldinho'nun maliyetinin önemli bir kısmını karşılamaya hazır olduğunu açıklamasının ardından, rakamın miktarı da ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün sponsorlarından Kalde'nin Brezilyalı yıldızı reklam yüzü olarak kullanmayı planladığı ve Beşiktaş'a 2.5 milyon Euro vermeyi taahhüt ettiği belirtildi. nbsp;(Sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...