Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan: 'Sözümü manşet yapan gazetelere dava açılıyor'

Başbakan: 'Sözümü manşet yapan gazetelere dava açılıyor'

GÜNDEM Haberleri

'Kamuoyunun gözü önünde yayın yoluyla suç işleyenlere işlem yapılmazken benim ifadelerimi manşete çekti diye, gazete yöneticileri ifadeye çağrılıyor.'

Başbakan "Bu operasyon milli olan ne varsa ona kast etmiştir" dediği konuşmasında komploya destek vermeyen gazetecilere açılan davaları hatırlatarak şunları söyledi: "Türkiye üzerine kimin ne çirkin hesabı varsa, bu operasyona dahil ettiler. 17 Aralık darbe girişimi çözüm sürecini de hedeflemiştir. Bu örgüt, daha önce de MİT Müsteşarını tutuklayıp devre dışı bırakma girişiminde bulunmuştur. Eğer sessiz kalmış olsaydık, benim müsteşarım kim bilir nerede olacaktı?Operasyon MİT'e kast etmiştir. Bu ülkenin Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye'deki Türkmen kardeşlerimize yardım ulaştırmaya çalışıyor, Adana'dan bir savcı bunu engellemek için elinden geleni yapıyor. Reyhanlı'daki olaylar olduğunda bu beyefendi Reyhanlı'ya gitmemiştir. Siz kimsiniz ki bu ülkenin istihbarat teşkilatına karşı düşmanca tutumlar içine giriyorsunuz? Kamuoyunun gözü önünde yayın yoluyla suç işleyenlere işlem yapılmazken benim ifadelerimi manşete çekti diye, gazete yöneticileri ifadeye çağrılıyor."

nbsp;Başbakan: 'Sözümü manşet yapan gazetelere dava açılıyor'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...