Arabanı marketten al tak, yapıştır, yola çık!

Arabanı marketten al tak, yapıştır, yola çık!

YAŞAM Haberleri

Dünyaca ünlü yapı marketin lider kuruluşlarından birisi, dar gelilirler için, portatif araba üretti. Araç, 2 ay içinde 5 bin 500 dolardan satışa çıkacak.

Büyük yapı marketlerde sıkça görülen, insanların kendi mobilyalarını paketler halinde alıp evde kendilerinin monte ettiği uygulama artık arabalara da taşınıyor. İnsanlar yakın bir zamanda aynı modüler mobilya denilen uygulamada olduğu gibi, büyük marketlerde paketler halinde araba satın alacak ve bunları kendileri monte edecekler. Urban Tabby denilen paket arabaların arkasında bir İtalyan firması var. Şirket, arabanın bir saatten daha kısa zamanda monte edilebileceğini iddia ediyor. Şirket tarafından yayımlanan görüntülerde, bir ekip arabayı 41 dakikada monte etti. İki ve dört koltuklu versiyonları olan arabanın elektrikli, hibrid ya da klasik benzinli olmak üzere farklı motor seçenekleri bulunacak. Araba saatte 85 kilometre hıza çıkabilecek. nbsp; Projenin arkasında olan Francisco Liu ve Ampelio Macchi, arabanın kolayca taşınabilecek şekilde olacağını ve montesi için özel cihazlar gerekmeyeceğini ifade ettiler. İnsanların isteklerine göre arabada ayarlamalar, değişiklikler yapabilecekleri kaydedildi. Arabanın trafiğe çıkabilecek kanuni evsafta olacağı bildirildi.
Arabanın satışına ilkbaharda başlanacak. Arabanın tamamen monte edilmiş modelleri ise 5.445 ve 8.168 dolar arasında fiyatlardan satılacak.


nbsp;Arabanı marketten al tak, yapıştır, yola çık!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...