Cem Yılmaz 50 milyon TL'yi kaçırdı

Cem Yılmaz 50 milyon TL'yi kaçırdı

MAGAZİN Haberleri

En çok izlenen 2. Türk filmi 'Düğün Dernek'in senaristi Cem Yılmaz'ın kapısını çaldı. Öneriyi reddeden şovmen, 50 milyon TL'lik hasılattan oldu

Vizyona girdiği 6 Aralık tarihinden itibaren 48.4 milyon hasılat elde ederek rekor kıran 'Düğün Dernek' filminin perde arkasından ilginç bir hikaye ortaya çıktı. Filmin senaristi ve yönetmeni Selçuk Aydemir'in, senaryoyu tamamladıktan sonra ilk olarak Fida Film ve CMYLMZ Fikirsanat'la yapımcılık için görüştüğü ancak taraflar sıcak bakmadığı için BKM'yle anlaştığı ortaya çıktı.
SEKTÖRE 'ÇALGI ÇENGİ' İLE GİRDİ
Sinema ve TV'de son yıllarda imza attığı işlerle adını duyuran Aydemir, sektöre 'Çalgı Çengi' filmiyle adım attı. Film, Cem Yılmaz sponsorluğunda vizyona girmiş ve 59 bin kişi tarafından izlenmişti. Düğün Dernek de, Fetih 1453'ten sonra en çok izlenen 2'nci film unvanı elde etti.(akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...