Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSV'nin İsveçli yıldızı, Beşiktaş'a doğru

PSV'nin İsveçli yıldızı, Beşiktaş'a doğru

SPOR Haberleri

PSV Eindhoven ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ola Toivonen'in Beşiktaş'a transferinin 2 milyon euro karşılığı biteceği iddia edildi.

Ronaldinho ve Robinho transferlerinden istediğini alamayan Beşiktaş, PSV Eindhoven'ın İsveçli yıldızı Ola Toivonen ile ilgilendiği haberlerini doğrulayacak bir gelişme yaşandı. PSV Eindhoven kulübünden Rik Elfrink'in verdği bilgilere göre Hollanda medyasında yer alan haberde; Beşiktaş Toivonen için 2 milyon euro civarında bir teklifte bulundu. İki kulübün anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın Toivonen için aralık ayı başlarınad da bir teklif sunduğu ifade edildi.
Ancak, Elfrink'e göre teklif yapan bir kulüp daha var. Hollanda kulübü, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Toivonen'den para kazanarak Bryan Ruiz transferi için bütçe oluşturmaya çalışacak. İsveçli Toivonen ise bu transfere çok sıcak bakıyor. Kariyerini Hollanda dışında sürdürmeyi planlayan yıldız hücum oyuncusunun bu nedenle PSV'nin yeni sözleşme tekliflerini reddettiği belirtildi.
BEŞİKTAŞ'TAN 2 FARKLI AÇIKLAMA
Beşiktaş cephesinden yönetici Ahmet Kavalcı konuyla ilgili bugün yaptığı açıklamada bir ilgilerinin olmadığını dile getirdi.
Zafer Önder Özen daha önce katıldığı bir programda ise; "Medyada hangi isimler geçiyor bilmiyorum ama sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncuların isimleri Türkiye'de hep geçer. Toivonen'le ilgili kendi düşüncemi söyleyebilirim. Beşiktaş'ın çok daha önceden ilgilendiği bir oyuncudur. Heerenven maçında izledim. Bilal'i de seyrettim o maçta. PSV için değerli. İsveç Milli Takımı'nda hep varoldu. Eindhoven'daki istatistikleri ortada. Benim de her zaman Beşiktaş'ta görmek isteyebileceğim tipte bir oyuncudur" sözlerini sarfetti. Son olarak Rik Elfrink'in yaptığı açıklamalar kafaları karıştırdı. (sporx)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...