İbrahimoviç'den Klopp'a: 'Dortmund'da bedavaya oynarım'

/ Kaynak: İHA
İbrahimoviç'den Klopp'a: 'Dortmund'da bedavaya oynarım'

SPOR Haberleri  / İHA

İbrahimoviç, Altın Top ödül töreni sırasında karşılaştığı Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp'a takımı için "Bedavaya" oynayacağını söyledi.

Paris Saint-Germain'in İsveçli forveti Zlatan İbrahimoviç, Altın Top ödül töreni sırasında karşılaştığı Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp'a takımı için "Bedavaya" oynayacağını söyledi. Zürih'teki ödül töreninde karşılaşan Klopp ve İbrahimoviç arasında kameralar önünde ilginç bir diyalog geçti. İbrahimoviç, Klopp'a, şakayla karışık, "Beni ne zaman Dortmund'a alacaksın?" diye sordu. Klopp, "Seni almak için önce bütün oyuncularımı satmam gerekir" diye cevap verince, İbrahimoviç, "Dortmund'da bedavaya oynarım" dedi. Bunun üzerine basın mensuplarına dönen Klopp, "Duydunuz değil mi, bedavaya gelecek" ifadesini kullandı. Klopp'u doğrulayan İbrahimoviç, "Bedavaya gelirim ama başkan duymasın" diyerek, Paris Saint-Germain Başkanı Nasır El-Hilayfi'nin aralarındaki diyalogu duymamasını umduğunu belirtti. nbsp;Klopp, bir röportajında, İbrahimoviç'le çalışmayı çok istediğini belirtmişti. Dortmund, Robert Lewandowski'nin Bayern'e transferi sonrası forvet arayışında. İbrahimoviç'in ise Paris Saint-Germain'le 2016 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...