Süha Günel: 'Türkiye'nin 100. yıl hedefleri zarar gördü'

Süha Günel: 'Türkiye'nin 100. yıl hedefleri zarar  gördü'

Ekonomi Haberleri

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Günel, 'Bu ortamlardan istifade edenler devlete, ekonomiye ve istihdama da zarar veriyor' dedi.

Hükümeti ve Türkiye ekonomisini hedef alan 17 Aralık operasyonları sonrası Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin somut bir suçlama olmamasına karşın yolsuzluk operasyonlarında adının geçerek itibarsızlaştırılmasına tepkiler sürüyor. Türkiye'nin en büyük ve dünyanın da sayılı müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel, umutsuzluktan beslenen bazı grupların bu tür operasyonlarla Türkiye'ye zarar verdiğini söyledi.Tüm dünyada 35 bin kişilik istihdamı ve yurt dışında da bir çok projesi olan Rönesans Holding'in patronu Erman Ilıcak, önceki gün hakkında 'gözaltına alındığına dair yanlış habere tepki gösterdi. Türk Eğitim Derneği (TED) ile birlikte İstanbul'da 35 milyon liralık yatırımla açılacak olan TED Rönesans Koleji'nin lansmanında konuşan Ilıcak, "Gözaltına alındığıma dair haber yalnızca bir gazetede çıktı. O anlarda ben evimdeydim. Sonra araştırdık; İddianamede adım dahi geçmiyor. Haberin maksatlı yapıldığını düşünüyorum. Sonrasında da zaten tekzip ederek haberi düzelttiler ve gözaltına alınmadığımı yazdılar" dedi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel de bu itibarsızlaştırma çalışmalarıyla Türkiye'nin 100. yıl hedeflerinin zarar gördüğünü söyledi. Süha Günel, "Operasyonlardan, bu ortamlardan istifade edenler yalnızca bir takım insanlara değil, devlete, ekonomiye ve istihdama da zarar veriyor. Türkiye'nin 100. yıl hedefleri de zarar gördü. Korku ve umutsuzluk kimseye kaynak olamaz. Yurt dışında Rönesans Holding olarak bizim ve genel olarak Türkiye'nin gücünü ve prestijini herkes biliyor. Fakat bunlar tüm ülkeye zarar veriyor" diye konuştu.
KORKU KİMSEYE KAYNAK OLAMAZ
Gazetemize açıklamalarda bulunan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel, korku ve umutsuzluğun kimseye kaynak olamayacağını söyledi. nbsp;


Uğur KÜÇÜK/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...