Binali Yıldırım: 'Tezgahın başındakiler vardiyalı'

Binali Yıldırım: 'Tezgahın başındakiler vardiyalı'

Ekonomi Haberleri

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, operasyoncuların vardiyalı şekilde çalıştığına dikkat çekti.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, operasyoncuların vardiyalı şekilde çalıştığına dikkat çekti. İzmir merkezli operasyona değinen Yıldırım, "Bu yola çıkarken bize 'Hoşgeldin' dediler. Ardından hemen bir operasyon, bir kargaşa bildik şeyler. Tezgah aynı oyuncuları değişiyor. Tezgahta fark yok ama tezgahın başındakiler vardiyalı. Biri gidiyor, biri geliyor. Kim gelirse gelsin AK Parti yürüyüşü kararlılıkla devam ediyor. Durmak yok, yılmak, yorulmak yok. Biz bu yola boşuna çıkmadık. Bu yolun sonunda hizmet var. Onun için bu yoldan ayrılmayız" diye konuştu. Dünyanın sayılı projelerinden Marmaray'ı hizmete açtıklarını, 3. köprünün ayaklarının 180 metreye yükseldiğini, 3. havalimanının da ihalesini yaptıklarını ifade eden Yıldırım şöyle konuştu:"Bütün bunları yaparken bazıları rahatsız oldu. 'Bu Türkler fazla oluyor' dediler. Biz yolsuzluktan anlamayız, biz yol yaparız. Bizim işimiz yol yapmak. Yolsuzluk olsaydı bu yollar nasıl yapılacaktı. Bu havaalanları, limanlar, hastaneler, okullar nasıl yapılacak. Türkiye bir köşeden bir köşeye nasıl imar olacak. Birisi bunun cevabını versin."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...