9 aydır kayıp olan Üsteğmen'in eşyaları bulundu

/ Kaynak: İHA
9 aydır kayıp olan Üsteğmen'in eşyaları bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Geçen yıl 26 Nisan'da izne ayrılıp Bursa'ya geldikten sonra kaybolan Üsteğmen Kazım Topaç'ın silahı ve dizüstü bilgisayarı bulundu

Aydın'ın Köşk ilçesinde jandarma bölük komutanı olarak görev yaparken geçen yıl 26 Nisan'da izne ayrılıp Bursa'ya gelen 30 yaşındaki Üsteğmen Kazım Topaç, 9 aydır bulunmaya çalışıyordu. Kendisinden haber alınamayan üsteğmenin beylik silahı ve dizüstübilgisayarı, Yıldırım ilçesine bağlı Zeyniler köyünde bulundu. Zeyniler'de bir intihar vakası ihbarı üzerine bölgeye giden AKUT ekipleri, olayla ilgili çalışmasını tamamlamasının ardından aynı bölgede bir çanta ve silaha rastladı. AKUT ekipleri jandarmaya haber verirken, silahın ve çantanın içinden çıkan dizüstü bilgisayarın 9 aydır kayıp olan üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine bölgede başlatılan geniş çaplı aramada yine Üsteğmen Topaç'a ait olduğu sanılan bir çift ayakkabı da bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...