Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gardiyanı yaralayan 6 mahkum cezaevinden firar etti

/ Kaynak: AA
Gardiyanı yaralayan 6 mahkum cezaevinden firar etti

YAŞAM Haberleri  / AA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan K1 Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki 6 hükümlü, infaz koruma başmemurunu yaralayarak firar etti.

Hatay'da nbsp;6 hükümlü, bir gardiyanı yaralayarak cezaevinden kaçtı. Alınan bilgiye göre, cezaevinde kalan hükümlülerden 6'sı, kimliği açıklanmayan infaz koruma başmemurunu darp ederek yaraladıktan sonra firar etti. Durumu ağır olan başmemurun hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. nbsp;

-Adalet Bakanlığı:
Hatay'daki cezaevinden firar edenlerden 3'ünün yakalanması için güvenlik güçlerinin çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Hatay Samandağ K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ikinci koğuşunda bulunan 6 hükümlünün saat 03.45 sularında nöbetçi infaz koruma başmemurunu yaralayarak firar ettiği belirtildi.Firar eden 6 kişiden birinin teslim olduğu, ikisinin ise güvenlik birimlerince yakalandığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Diğer 3 firarinin yakalanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları devam etmektedir. Olayda yaralanan infaz koruma başmemuru ise cezaevi yönetimince hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmış ve tedavisi devam etmektedir. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."

Firar eden hükümlülere yardımcı olduğu şüphesiyle bir cezaevi personeli gözaltına alındı
6 hükümlünün kaçmasına yardımcı olduğu şüphesiyle bir cezaevi personeli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, cezaevinde kalan 6 hükümlünün, sabah erken saatlerde infaz koruma başmemurunu darbettikten sonra cezaevinden kaçmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, hükümlülere yardımcı olduğundan şüphelenilen bir gardiyanın gözaltına alındığı öğrenildi.Gardiyanın sorgusunun ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...