Messi'nin kıyafetiyle ilgili ilginç iddia!

Messi'nin kıyafetiyle ilgili ilginç iddia!

SPOR Haberleri

Messi, FIFA'nın düzenlediği 'Ballon d'or Yılın Futbolcusu' ödül töreninde giydiği kıyafeti için sponsor firmadan 1 milyon Euro aldığı iddia edildi.

FIFA'nın düzenlediği 'Ballon d'or Yılın Futbolcusu' ödül töreninde giydiği bordo renkli takım elbiseyle dikkat çeken Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin, bu kıyafet için sponsor firmadan 1 milyon Euro aldığı iddia edildi. Zürih'teki ödül töreninde 'Yılın Futbolcusu' ödülünü Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun kazanmasına rağmen, Barcelona'nın yıldızı Messi de giydiği bordo renkli takım elbiseyle geceye damgasını vurdu. Kıyafet sponsoru Dolce Gabbana'dan giyinen Messi'nin takımının yaklaşık değerinin bin 500 Euro olduğu belirtilirken, İspanyol medyası bu konuyla ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'da yer alan iddiaya göre, sponsor firma Arjantinli yıldıza istedikleri takımı giymesi için 1 milyon Euro para ödedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...