Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Binali Yıldırım: 'Biraz fazla olduk'

/ Kaynak: İHA
Binali Yıldırım: 'Biraz fazla olduk'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'e seçmenlerle buluşan Binali Yıldırım İstanbul'da yapılan projeleri anlatarak 'Bazıları rahatsız oldu. Bu Türkler biraz fazla oluyor' dediler' dedi.

Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda seçmenlere seslenen Binali Yıldırım, şöyle konuştu: "Bugün, Türkiye dünyada sekizinci, Avrupa'da altıncı hızlı trene sahip olan ülkedir. Ankara-Eskişehir'i bitirdik, Ankara -Konya'yı bitirdik, Eskişehir -Konya'yı da bitirdik. Önümüzdeki aylarda Ankara-Eskişehir- Sakarya - İzmit - İstanbul hızlı treni açılıyor. Denizin altından tünel yaparak ecdadımız, atalarımız karadan gemileri geçirir iken biz de trenleri 60 metre boğazın altından geçirerek Marmaray'ı kazandırdık. Dünya projesi Maramaray'ı İstanbul'a kazandırdık. Kafkaslara, Avrupa'ya ve Anadolu'ya İpek Yolu'nu ihya ettik. 3. köprümüzün ayakları 180 metreye yükseldi. Her gün 3 metre yükseliyor. 3. havalimanının ihalesini yaptık. Bir çukur verdik. 120 milyar para aldık." nbsp;
BAZILARI RAHATSIZ OLDU nbsp;
nbsp;Yolsuzluk operasyonunu hatırlatan Yıldırım, konuşmasına şöyle devam etti: "Bütün bunları yaparken bazıları rahatsız oldu. 'Ne oluyor. Bu Türkler biraz fazla oluyor' dediler. Dikkatlerini çekti. Ama hiç kimse rahatsız olmasın. Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye artık ayağı üzerinde durabilen, en büyük projeleri kararlılıkla gerçekleştiren bir Türkiye'dir. IMF'nin kapısında el pençe divan duran bir Türkiye değil." Yapılan hizmetlerden rahatsız olanların Mayıs ayı sonunda bir çevre senaryosu ile harekete geçtiğini anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "İstikrarı bozmak, ülkede devam eden güveni sarsmak ve Türkiye'yi tekrar muhtaç hale getirmek. Amaç buydu. Ama olmadı. Bu millet yemedi. Cevabı verdi. Ne oldu? Bu sefer aralıkta başka bir deneme. Yolsuzluk. Değerli hemşehrilerim bu ülkede yolsuzluğun arkasında hiç kimse duramaz. Yolsuzluğu hiç kimse savunamaz. Ama 11 yıl geçti. İktidara talip olanların ürettikleri, ortaya koydukları bir proje var mı? İktidar olunca ne yapacaklarını duydunuz mu? Tek ürettikleri şey çamur atmak. 'Yolsuzluk yaptınız', 'Yolsuzluk yapıyorsunuz' diyorlar. Değerli arkadaşlar, biz yolsuzluktan anlamayız. Biz, yol yaparız. Bizim işimiz yol yapmak. Yolsuzluk olsaydı, bu yollar nasıl yapılacaktı. Bu havaalanları, bu limanlar nasıl yapılacak? Bu okullar, hastaneler nasıl olacak? Türkiye, bir köşeden bir köşeye nasıl imar olacak? Birisi bunun cevabını versin." nbsp;AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper de, Yıldırım'a heybe ile içerisine koyduğu Bergama tulumu, bal, çam fıstığı, köy ekmeği hediye etti. nbsp; Bergama ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Yıldırım, köfte tezgahının başına geçerek ızgarada köfte pişirdi. AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı'nda Bergama Belediye Başkan Aday adayları ile bir toplantı yapan Yıldırım, Dikili'ye gitti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...