Kılıçdaroğlu'dan Başbakan'ın 'HSYK' teklifine cevap

/ Kaynak: DHA
Kılıçdaroğlu'dan Başbakan'ın 'HSYK' teklifine cevap

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın RTÜK modeli HSYK teklifi için 'Yargıcın yakasında parti rozeti olmaz. Bu doğru değildir' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanı VİP Salonu'nda gazetecilerin sorularını cevapladı. nbsp;Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmelerinin ardından grupların kendi aralarında görüşmeye başlamasına ilişkin bir soru üzerine "Bizim iki önkoşulumuz vardı. Mevcut teklifin geri çekilmesini istiyorduk ama AK Parti istemiyor. İkincisi de yolsuzluk davalarının üzerine gidilsin, yolsuzluk olaylarının üzerine gidilsin, bu davalara müdahale edilmesin. Bu konuda da herhangi bir ses çıkmadı" dedi. nbsp;"RTÜK modeli bahsediliyor buna ne diyeceksiniz?" sorusuna da nbsp;Kemal Kılıçdaroğlu, "Yargıcın yakasında parti rozeti olmaz. Bu doğru değildir" diye yanıtladı.
GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...