AK Parti'ye telefon yağmuru, Erdoğan'a "Fetih Suresi"

AK Parti'ye telefon yağmuru, Erdoğan'a "Fetih Suresi"

GÜNDEM Haberleri

17 Aralık sonrası AK Parti İletişim Merkezi'ne yüzde 87,3 destek mesajı geldi. Vatandaşlar Başbakan Erdoğan için "Fetih suresi" okuduklarını söyledi.

Halkın çeşitli konulara ilişkin istek ve görüşlerini aktardığı AK Parti İletişim Merkezi 'ne 17 Aralık süreci sonrasında yüzde 87,3 destek mesajı geldiği belirtildi. Başbakan Erdoğan için "Fetih suresi" okuduklarını söyleyen vatandaşlar da oldu. AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı'ndan edinilen bilgilere göre; nbsp; bir aya yaklaşan süreçte, AKİM'e çok sayıda destek mahiyetinde başvuru yapıldı. nbsp; AKİM'e yapılan başvuruların yüzde 87,3'ünün "destek" niteliğinde olduğu ifade edilirken, dikkat çekici ayrıntılar da yer aldı. Bazı vatandaşların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için sürekli "Fetih Suresi" okuduklarını söyledikleri belirtilirken, bazılarının da geçmişte merhum Necmettin Erbakan'a da aynı komplolar yapıldığını dile getirdikleri ifade edildi..
AKİM'e iletilen görüşler arasında beddua görüntülerinden rahatsızlıklar da yer aldı. nbsp; TG - ÖZEL HABER (Oğuzhan ŞAHİN)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...