Kayıp üsteğmenin arandığı bölgede kemik parçaları bulundu

/ Kaynak: İHA
Kayıp üsteğmenin arandığı bölgede kemik parçaları bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa'da kayıp üsteğmeni arama çalışmalarında kemik parçaları bulunması, ekipleri alarma geçirdi.

Bursa 'da 264 gündür kayıp olan üsteğmen i arama çalışmalarında bulunan kemik parçaları, ekipleri alarma geçirdi. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı. nbsp;Uludağ eteklerindeki Zeyniler köyünde bir intihar vakası sırasında, geçen yıl 26 Nisan'da izne ayrılıp Bursa'ya geldikten sonra kaybolan Üsteğmen Kazım Topaç'ın silahı ve dizüstü bilgisayarı bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden AKUT ekipleri, olayla ilgili çalışmasını tamamlamasının ardından aynı bölgede bir çanta ve silaha rastladı.

Üsteğmen Kazım Topaç'ın bulunması için arama seferberliği başlatıldı. 100 kişilik Jandarma Komando Bölüğü, 40 kişilik sivil savunma, 5 kişilik AKUT ve 4 kişilik NAK ekibi, bölgede titiz bir çalışma yürütüyor. Dedektörlerin de kullanıldığı aramalarda, eğitimli köpekler ormanda kayıp üsteğmenin izini sürüyor.

Öte yandan bugün bulunan ve üsteğmene ait olduğu düşünülen 2 adet cep telefonu ve 3 tane kırık CD'nin ardından akşam saatlerinde bulunan kemik parçaları polisi alarma geçirdi. Silahın bulunduğu yerin 100 metre altındaki bölgede 3 ayrı kemik parçası buldu. Parçalara inceleme için el konuldu. nbsp;
Bu arada Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar da akşam saatlerinde bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı. Aramaların hava kararana kadar süreceği ifade edildi.


BABASI: "BENİM OĞLUM KESNLİKLE İNTİHAR ETMEZ"
Bütün bu gelişmeler yaşanırken olayı televizyon haberlerinden öğrenen baba İsmail Topaç'ın ise Bursa İl Emniyet Müdürlüğü önündeki bekleyişi sürüyor. Her telefon görüşmesinde ağladığı gözlenen acılı baba İsmail Topaç, "Oğlumun eşyalarının bulunduğunu televizyondan öğrendim. Bize konuyla ilgili bilgi veren kimse olmadı. Oğlumun kimseyle bir sıkıntısı yoktu. Benim oğlum kesinlikle intihar etmez. Biz bulunmuş eşyaları tespit etmedik. Bize haber vereceklerini söylediler. Eşyaların bulunduğu bölgeye dahi gitmemizi istemiyorlar. Elimiz, kolumuz bağlı böyle bekleyip bir haber gelmesini umuyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...