Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Ronaldo, İngiltere'ye dönecek"

/ Kaynak: AA
"Ronaldo, İngiltere'ye dönecek"

SPOR Haberleri  / AA

Real Madrid'in eski başkanı Calderon: "Ronaldo'nun kariyerini Real Madrid'de bitireceğini düşünmüyorum"

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in eski başkanı Ramon Calderon, Cristiano Ronaldo'nun İngiltere'ye döneceğine inandığını söyledi. İngiliz The Sun gazetesine konuşan Calderon, önceki gün düzenlenen törende 2013 FIFA Altın Top Ödülü'nü kazanan ve eylül ayında Real Madrid ile sözleşme yenileyen Portekizli yıldızın kariyerini Madrid ekibinde bitirmeyeceğini iddia etti. 28 yaşındaki futbolcunun bir gün İngiltere'ye döneceğine inandığını ifade eden Calderon, "Ronaldo, Madrid'den ve taraftarlardan memnun. Fakat Florentino Perez ile ilişkileri Manchester United'da forma giydiği dönemde Alex Ferguson'la olduğu gibi iyi değil. Ronaldo, baba figürünü sever. Fiorentino ile ilişkisi kötü ya da yok gibi. Real Madrid'de başkana rağmen duruyor" değerlendirmesinde bulundu.

2003-2009 yılları arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın formasını giyen Ronaldo, dönemin transfer rekorunu kırarak 94 milyon Avroya Madrid ekibin kadrosuna dahil olmuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...