'Fatih Harbiye'nin kadrosuna hangi oyuncu katıldı

'Fatih Harbiye'nin kadrosuna hangi oyuncu katıldı

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Kadir Doğulu, Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştığı 'Fatih Harbiye' dizisine oyuncu Başak Parlak katıldı.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu'nun üstlendiği dizinin kadrosuna 13. bölümde dahil olacak olan Başak Parlak, 'Rüya' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Dizide Şinasi'ye şarkılarında ve bestelerinde yardımcı olacak müzik direktörü Rüya'yı canlandıracak olan oyuncu, 'Fatih Harbiye'yi daha önceden takip ettiğini söyleyerek "Projeyi çok iyi bildiğim için öncelikle karaktere bakmak istedim. Oynayacağım karakter de hoşuma gidince projeye dahil oldum. Diziyi çok doğal ve naif buluyorum. Hikayesi, oyunculuk tarzı ve çekimleri de öyle. Yapım ekibimiz, yönetmenimiz Sadullah bey çok başarılı bir ortam oluşturmuş. Sette herkes çok iyi bir ekip olmuş. Çok sıcakkanlılar, herkes birbiriyle arkadaş. Dolayısıyla bunun sıcaklığıyla iş ekranda da sıcak görünüyor. Kitap okuyormuş gibi hissettiriyor dizi kendini" dedi.Macit, Neriman, Şinasi aşk üçgenine Rüya'nın da bir şekilde dahil olabileceğini sözlerine ekleyen oyuncu "Rüya, biraz ortalığı karıştıracak gibi. Dizide hepsi birbiriyle bağlı hikayeler olduğu için eğer Şinasi'nin kafasını karıştırırsa Neriman'ı da rahatsız etmiş olacak ve bu durumda Macit'in de kafası karışacak. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz ben de açıkçası merak ediyorum. Rüya, işinde gücünde entrikalar peşinde olmayan iyi bir kız. O yüzden dizinin fanlarının ondan nefret edeceğini pek düşünmüyorum" diye belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...