Nazlı Ilıcak hangi gazetede yazacak? İşte yeni adresi

Nazlı Ilıcak hangi gazetede yazacak? İşte yeni adresi

GÜNDEM Haberleri

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarındaki hükümete yönelik eleştirileri sonrası Sabah gazetesi ile yollarını ayıran Nazlı Ilıcak'ın yeni adresi belli oldu

17 Aralık operasyonu başladıktan sonra hükümeti eleştiren yorumları ardından Sabah gazetesi ile nbsp;yollarını ayıran Nazlı Ilıcak, daha önce de köşe yazdığı Bugün gazetesinde yeniden yazmaya başlayacak. Ilıcak Bugün'de Şubat ayının başından itibaren yazmaya başlayacak. Sabah ile nbsp;yollarını ayırmasından yaklaşık bir ay sonra Ilıcak, Akın İpek'e ait Koza İpek bünyesinde çıkan Bugün gazetesi ile anlaştı. Ilıcak'ın, bir dönem yazdığı Bugün gazetesinde Şubat başından itibaren yeniden yazmaya başlayacağı öğrenildi. Ilıcak Sabah'tan ayrıldıktan sonra Twitter hesabından, "Tek cümle ile… Şahsiyetimi kaybedeceğime işimi kaybettim. Allah'ıma şükrediyorum bana yolumu şaşırtmadı" ifadesini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...