Sadullah Ergin: 'Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, sahibine sor ya'

Sadullah Ergin: 'Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, sahibine sor ya'

GÜNDEM Haberleri

Sadullah Ergin, HSYK ile ilgili bir soruyu, "Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya" dedi.

Adalet eski Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, HSYK ile ilgili bir soruyu, "Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya" diye cevapladı. nbsp;Ak Parti'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun İlçesi'ne bağlı Suçıkağı Köyü'nü ziyaret etti. Köylü kadınların hazırladığı kahvaltıya katılan Sadullah Ergin, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Burada gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ergin'den HSYK'daki gelişmeleri değerlendirmesi istendi. Bunun üzerine Ergin, "Ya bak şurada ne güzel işlerle uğraşıyoruz. Ne karıştırıyorsun HSYK'yı, HSYK'yı sahibine sor ya" dedi. Ergin, köylülerle sohbet etmeye devam ederken yolsuzluk operasyonlarına da değindi. Ergin, şöyle dedi:
HİÇ KİMSE BABAMIZIN OĞLU DEĞİL
"Geliyorum yolsuzlukla mücadeleye. Yasaklarla mücadele, yoksullukla mücadele bunlarda gerekli şeyleri yaptık hamdolsun. Ak Parti 11 yıldır iş başında. Ak Parti bir kitle partisi artık. Bu parti içerisinde zaman zaman yanlış yapan olursa Ak Parti bunu alır, kenara koyar, doğrularla yoluna devam eder. Şu anda Türkiye'de en çok belediye başkanı olan parti Ak Parti. Belediyelerle ilgili zaman zaman şikayetler olur. Usulsüzlük, haksızlık vesaire. Bugüne kadar gelen şikayetlerin incelenmesi için izin vermiştir hükümet. İncelensin, bir yanlışı varsa hesabını versin. Hiç kimse babamızın oğlu değil. Partilimiz de olsa, akrabamız da olsa, kardeşimiz de olsa yanlış yapanın elini keser ayırırız, doğrularla yolumuza devam ederiz. Kimseye eyvallahımız yok. Bu hizmet kervanı memleketin geleceğini belirleyecek bir kervan. Onun için bu yürüyüşü durdurmaya, engellemeye kimsenin hakkı yok."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...