Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Aziz'de flaş gelişme!

Serdar Aziz'de flaş gelişme!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da, genç savunma oyuncusu Serdar Aziz'in sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Özlüce Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle son zamanlarda genç savunma oyuncusu Serdar Aziz 'in transferiyle ile ilgili Galatasaray ve başka takımların kendilerine ısrarları olduğunu bildirdi. Daha önce ''kesinlikle Serdar'ı satmıyoruz" diye açıklamalarda bulunduklarını belirten Körüstan, "Bu nedenle hiçbir takıma da fiyat vermedik. Bugün Serdar ile oturduk, konuştuk ve sözleşmesini 1 sene daha uzattık. Kendisi de zaten gitme taraftarı değildi. Bize 'gitmek istemediğini göstermek için 1 sene sözleşmemi uzatıyorum' dedi. Sonuç olarak bugün Sardar Aziz'in sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattık" diye konuştu.

Körüstan, bir gazetecinin "sözleşmede iyileştirilme yapıldı mı?" sorusuna ise "Sözleşmede ufak bir iyileştirme yapıldı. Serdar fazla bir talepte bulunmadı" yanıtını verdi.

Yeşil-beyazlıların genç savunma oyuncusu Serdar Aziz ise kendisinin Bursaspor Kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlattı.

Bugün kulüp başkanı Erkan Körüstan ile yaptıkları görüşmede yeşil-beyazlı kulüpte oynamaktan duyduğu mutluluğu yeniden kendisine ilettiğini vurgulayan Serdar Aziz, "Başkanımız Erkan Körüstan olsun, ikinci başkanımız Rıdvan Şen olsun gerçekten üzerimde çok emekleri olan insanlar. Onlara buradan teşekkür etmek istiyorum. 1 yıl daha sözleşmemi uzattım. İnşallah uzun yıllar Bursaspor'da kalıcı olurum. Sözleşmem 2018 yılına kadar uzatıldı ama ben her zaman sonuna kadar burada kalmak istediğimi söylüyorum. Futbol hayatımı Bursaspor'da sonlandırmak istiyorum" ifadelerini kulandı.

3 yeni oyuncu için imza töreni
Bu arada Bursaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı oyuncular Renato Caja, Taşkın Çalış ve kaleci Onurcan Piri ile resmi sözleşme imzalandı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, Brezilyalı oyuncu Renato Caja satış opsiyonlu 6 aylık kiralık, Gaziantepspor'dan Taşkın Çalış ile Giresunspor'dan Onurcan Piri de 3.5 yılık sözleşmeye imza attı. Oyuncular, Bursaspor'da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Törende, Bursaspor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Ali Ay ile yönetim kurulu üyeleri Necdet Ertaş, Adem Sakarya ve İlyas Kocaefe de hazır bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...