Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu görüntüye tepki geldi, Bülent Ersoy isyan etti

Bu görüntüye tepki geldi, Bülent Ersoy isyan etti

MAGAZİN Haberleri

Mevlid Kandili gecesi canlı yayına türban takarak çıkan Bülent Ersoy gelen tepkilere isyan etti: "Hüküm Allah'ındır diyen dinimizde herkes hükümdar olmuş"

Mevlid Kandili gecesi canlı yayına türban takarak çıkan Bülent Ersoy gelen tepkilere isyan etti. Gastee.com sitesindeki köşesinde eleştirilere cevap veren ünlü sanatçı " Hüküm Allah'ındır diyen dinimizde herkes hükümdar olmuş " diye yazdı.

İşte Ersoy'un eleştirilere cevabı:
Hüküm Allah'ındır...
Saygıdeğer okuyucularım;
Sayfamdaki dostlarımın çok büyük bir bölümünü tenzih ediyorum.
Lakin!!!Ne acıdır ki Hüküm Allah'ındır diyen dinimizde herkes hükümdar olmuş.
Mahşer bu dünyada kurulmuş ki herkes sevabı günahı burada keser olmuş.
Türkiye Cumhuriyeti'nin pembe nüfus cüzdanı verdiği bir insana kanunlardan büyük müsün birey sen ki pembe nüfus cüzdanına saygı duymuyorsun.
Ol diyen Allah değil mi ? Ruhlara üfleyen Allah değil mi ? Allah'ın işine ne karışırsın aciz kul.
Sen kalbini açıp içine baktın mı ? Sen kalbine türban taktın mı ?
Sen kalbini kinden ,nefretten, kıskançlıktan, fitneden iftiradan, dedikodudan arındırdın mı ?
Siz mahşerin sözcüsü müsünüz be,hepiniz burada karar veriyorsunuz ahkam kesiyorsunuz hepimizin günahını sevabını ahirete bırakın Türk oluruz, Kürt oluruz, Laz oluruz, Çerkez oluruz, başımızı örteriz, hep birileri çıkar ötekileştirir.
Nerede hoş görü peygamber efendimizin güzel ahlak emri nerde Hz. Ömer'lerin adaleti..
Yeter...Allah'tan büyük yok, kraldan çok kralcı çok.!!! Bakınız bundan kısa süre önce yılbaşı akşamı transparan kıyafetimi ayakta alkışlayan siz !!!
Dekolteden rahatsız olmayan siz !!! şimdi Mevlid Kandili'nin ehemmiyet ve manasına yakışan olması gerektiği gibi kapanmamdan neden rahatsızsınız??
Yazıkkk …Elhamdüllilah müslüman bir ülkede kapanmama atılan çığlıklar sizin ayıbınız ,benim ise gecenin ulviyetine yakışır şekilde onurum..
Bırakın laik kalalım ama, bırakın da isteyen her çağın kitabı olan yüce kitabımızın emri ile ibadet kokan ibadetle geçen kutsal gecelerimiz de ibadete yakışır şekilde nizama uygun örtünmemi de bana bırakın muhterem ön yargılılar...
Siz ahlak örtüsünü örtünmemişsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...