Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meireles'ten Veli Kavlak'a teşekkür

/ Kaynak: CHA
Meireles'ten Veli Kavlak'a teşekkür

SPOR Haberleri  / CHA

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Raul Meireles, Beşiktaş ile oynanan maçta Veli'ye hareketi sonrası kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili açıklamada bulundu

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Raul Meireles, Beşiktaş ile oynadıkları derbide gördüğü kırmızı kart sonrasında, kendisi ve pozisyon hakkında açıklamalarda bulunan Veli Kavlak'a teşekkür etti. nbsp;Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan derbi maçı sırasında Beşiktaşlı futbolcu Veli ile girdiği bir pozisyonda kırmızı kart görerek oyun dışı kalan ve ardından hem kendi camiası, hem de kamuoyu tarafından eleştirilere maruz kalan Meireles, siyah-beyazlı futbolcunun Cihan Haber Ajansı muhabirine yaptığı, "Meireles kırmızı kart görmemeliydi. O hareketi bilerek yapmadı ve özür diledi" şeklindeki açıklamalarına teşekkürle cevap verdi. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi twitter hesabından taraftarlara mesajlar veren Raul Meireles ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'nde BATE Borisov Takımıyla karşılaştıkları mücadelede kırmızı kart görmesiyle ilgili de, "Belki de sarı kart olmalıydı." diye açıklamada bulunan Borisaov'lu oyuncu Aleksandr Hleb'e de teşekkürünü iletti.


Portekizli futbolcunun Twitter'da yazdıkları şöyle: "Kırmızı kartlarla ilgili çok soru geliyor. Kart görmek futbolda var. Maalesef Fenerbahçe'de 3 tane gördüm. Kimse bu konuda benden daha üzgün olamaz. Ben sadece futbol oynamak istiyorum. Bunları geride bırakıp geleceğe bakmak istiyorum. Taraftarların tepkisini anlıyorum. Ama taraftarımızın beni bunlarla hatırlamasını istemiyorum. Bu vesileyle kart pozisyonlarından sonra benim kasti davranmadığımı açıklayan. Hleb ve Veli Kavlak'a teşekkür ediyorum. Futbolda bunlar da çok önemli değerler. Bundan sonra herşey çok daha güzel olacak." nbsp;
Veli Kavlak ne demişti? nbsp;
"Ben, açıkcası hakemin kırmızı kart vereceğini zannetmedim. Zaten Meireles ayağını hemen çekti ve özür diledi. Bilerek yapılan bir hareket değildi. Topa müdahalede biraz geç kaldı. Bunlar futbolda olabiliyor. İkili mücadelelerde olabiliyor. Orada topa kaydım. Tam o topa vuracakken ben dokundum. O da ayağını çekemedi. Ama bastıktan sonra hemen çektiğini hissettim. Ben yerdeydim. Sarı kart göreceğini zannettim. Herkes bana 'kırmızı kart gördü' dedi. Şaşırdım. Geldi benden özür diledi. 'Bilerek yapmadım' dedi. Ben de 'biliyorum' dedim."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...