Bruno Alves: Galatasaray'ın çok çalışması lazım

Bruno Alves: Galatasaray'ın çok çalışması lazım

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli defans oyuncusu Bruno Alves, Galatasaray ile aralarında bulundan 8 puanlık farkı değerlendirdi

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Bruno Alves, Antalya kampında ikinci yarıyı değerlendirdi. Tecrübeli oyuncu, Galatasaraylı futbolcuların '8 puanlık farkı kapatabiliriz' açıklamaları için, "G.Saray 8 puan gerimizde. Bu şekilde konuşmaları doğal karşılıyorum. Bize yetişebilmeleri için biraz daha fazla çalışmaları ve üstlerine koymaları gerekiyor" dedi. İkinci yarıda derbileri rakip sahada oynamaları konusunda ise, "Bu bizim için bir dezavantaj mı bilmiyorum. Deplasmanda oynadığınız her maç zorlu geçiyor. Her karşılaşmada karakterimizi ortaya koyuyoruz. Geriye düştüğümüz maçları kendi lehimize çevirmeyi başarıyoruz" yorumunu yaptı. nbsp;


İPLER BİZİM ELİMİZDE nbsp;
Tek amaçlarının şampiyonluk olduğunu da vurgulayan Alves, "Bunun için bütün maçları tek tek değerlendiriyoruz. En iyi şekilde konsantre olup sahaya çıkıyoruz. Şampiyonluk için sahada her şeyimizi ortaya koyacağız" ifadesini kullandı. Şampiyonluğun tamamen kendi ellerinde olduğunu dile getiren Alves, sözlerini şöyle tamamladı: İlk yarıdaki mantalitemizi devam ettirmemiz gerekiyor. Antrenmanlar çok sert geçiyor. Bunun sonucunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Kariyerimde oynadığım bütün takımlarda şampiyonluk yaşadım. Bunun için Türkiye'deyim.


SERT OYNAMAYI SEVİYORUM
"Sert oynamayı seviyorum. Sahaya çıktığımda defansı en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Takımımın renklerini korumak için sahaya çıkıyorum. Bunun için sert oynuyorum ama bu sertlik çerçevesinde."


MEİRELES'E BİRAZ DAHA SAYGI DUYUN
"Raul Meireles, Avrupa'nın ve dünyanın en iyi oyuncularından birisi. Onu Türkiye'ye getirmek kolay bir iş değildir. Kendisinin en iyisini ortaya koymaya çalıştığını biliyorum. Bazen futbolda kötü anlar oluyor. Her zaman istediğinizin en iyisini veremiyorsunuz. Bu anlarda oyuncu aleyhine konuşmak değil, onun hislerini anlamak çok önemlidir. Meireles'e biraz daha saygı duyulmasını rica ediyorum."


RONALDO ÖZEL BİR İNSAN
"Cristiano Ronaldo özel bir insan ve futbolcu. Çok çalışıyor ve bu seviyeye gelmeyi hak ediyor. Bu ödülü daha önce alması gerektiğini düşünüyorum. Ronaldo ile dün konuştum. Kendisini tebrik ettim. Yaptığı konuşmada çok duygulandık. Ailece sıkı takipçisiyiz." (Fotomaç)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...