Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a kötü haber!

Galatasaray'a kötü haber!

SPOR Haberleri

Transfer açıklamalarını ardı ardına yapan Galatasaray'a, Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer'dan Tolgay Arslan konusunda kötü bir haber geldi.

Galatasaray'ın bir süredir gündeminde yer alan ve Erdal Keser'in de teknik direktör Roberto Mancini'nin çok istediğini söylediği, Hamburg forması giyen Tolgay Arslan için Almanya'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hamburg Sportif Direktörü Oliver Kreuzer, Hamburg'un potansiyel isimlere sahip olduğunu ve Tolgay Arslan'ın da bunlardan biri olduğunu söylerken, genç oyuncu ile Galatasaray'ın ilgilendiğini de doğruladı. Ancak Oliver Kreuzer, Galatasaray'ı üzecek bir açıklama da yaptı. Alman basınına verdiği demeçte Oliver Kreuzer, Tolgay transferi hakkında konuştu ve ''Tolgay için danışman aracılığı ile bize bir transferin olup olamayacağı soruldu. Ama olmayacak. Bu konu hakkında tartışmayacağız. Tolgay bizim için çok önemli bir oyuncu'' ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın Almanya'daki transfer çalışmalarını sürdüren Erdal Keser, geçtiğimiz gün Alman basınına verdiği demeçte, Galatasaray'ın Tolgay için resmi girişimlere başladığını dile getirmişti. Hamburg forması giyen Tolgay Arslan'ın kulübü ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...