Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vicdansızlığın böylesi! Felçli annesini hurdacıya bırakıp kaçtı

/ Kaynak: İHA
Vicdansızlığın böylesi! Felçli annesini hurdacıya bırakıp kaçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Felçli annesini komşusu hurdacıya bırakarak ailesiyle birlikte kayıplara karışan kadının kızı ve damadından 7 aydır haber alınamıyor.

Muğla Ortaca'da faaliyet gösteren özel bir şirkette iş bulan A.Ç, yaklaşık 8 ay önce eşi Ö.Ç, kızı ve 58 yaşındaki felçli kayınvalidesi Zeynep Göktaş ile birlikte Ortaca'ya yerleşti. Yaklaşık 1 ay sonra hurdacılık yapan komşuları Şevki Erdoğan'ın kapısını çalan Ö.Ç ve eşi, doktora gideceklerini belirterek hurdacı komşularından tekrar eve dönünceye kadar felçli annelerine göz kulak olmasını istedi. nbsp;İki gün sonra akşam saatlerinde evine geri dönen felçli kadının kızı Ö.Ç, ertesi sabah tekrar hurdacı komşusuna giderek, "Biz yeniden doktora gidiyoruz. Kocam belki ameliyat olacak" diyerek, Erdoğan'dan bir süre daha annesine bakmasını istedi. Aradan birkaç hafta geçmesine rağmen gelen gidenin olmamasından şüphelenen Erdoğan, Ö.Ç'ye cep telefonundan ulaştı. "Yoldayız, bizi parkta bekleyin" cevabını alan Erdoğan, sırtlayıp ikinci kattan indirdiği ve tekerlekli sandalyeyle dolaştırmaya çıkardığı felci Zeynep Göktaş ile 5 saat parkta bekledi. Bir daha telefonlara hiç cevap vermeyen Ö.Ç ve ailesinden haber alamayan Erdoğan, kendisine emanet edilen felçli kadına bakmaya başladı. 7 aydır yaşlı kadının tüm ihtiyaçlarını tek başına karşılayan Erdoğan, annesini kaderine terk eden kızına geri dön çağrısı yaptı.
HURDACIYA EMEKLİLİK VAADİYLE YAKLAŞMIŞLAR
Felci kadın ve ailesinin yaklaşık 8 ay önce üst katına taşındıklarını belirten hurdacı Şevki Erdoğan, aileyle aralarında bir süre sonra diyalog oluştuğunu belirterek, "Bir gün A.Ç ve eşi Ö.Ç benim yanıma geldi. 'Bizim şirketten sana sigorta gösterip, emekli yapalım' diyerek benden nüfus cüzdanı sureti, fotoğraf ve sigorta numaramı istedi. Ben de verdim. Birkaç gün sonra tekrar benim yanıma gelip, 'Biz doktora gidip, muayene olacağız. Annem felçli, evde yalnız bırakmak istemiyoruz. Biz gelinceye kadar senin yanında kalsın' dediler. Ben de kabul ettim. İki gün sonra gelip annelerini gördüler. Sabah Ö.Ç evime gelip, "Biz tekrar doktora gideceğiz. Eşim belki de ameliyat olacak. Annem tekrar senin yanında kalsın' dedi. Sabah hep birlikte evden ayrıldılar ve aradan haftalar geçmesine rağmen geri gelmediler. Telefonla aradığımda 'Yoldayız geliyoruz, bizi parkta bekle' dediler. 5 saat felçli anneleri ile parkta bekledik. Ne gelen oldu, ne de giden. Arıyorum ama bu kez telefonlarını açmıyorlar" dedi. nbsp;Yaşlı kadının kızı ve ailesinden bir daha haber alamadığını ifade eden Erdoğan, geçen sürede felci kadının tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalıştığını belirtti. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tek göz evde oturduğum için onu sırtıma alıp dışarı çıkarıyorum. Canı sıkılmasın diye tekerlekli sandalyesiyle çarşı içinde dolaştırıyorum. Bir taraftan onunla ilgilenirken, diğer taraftan da kendimi geçindirmeye çalışıyorum. 7 aydır ne aradılar, ne de sordular. Elleri ayakları tutmayan annelerine tek başıma bakıyorum" nbsp;Rahatsızlığı nedeniyle konuşmakta güçlük çeken Zeynep Göktaş da, "Beni bırakıp gittiler. Arayıp sormuyorlar" diyerek, kızı ve damadının geri dönerek kendisine bakmalarını istedi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...