Trabzonspor'da forvet için yepyeni aday!

Trabzonspor'da forvet için yepyeni aday!

SPOR Haberleri

Cardozo, Guidetti derken Trabzonspor rotayı Arjantinli Maxi Lopez'e çevirdi.

Trabzonspor Oscar Cardozo, Guidetti derken, rotayı yeniden Maxi Lopez'e çevirdi. Catania'da forma giyen eski Barcelona'lı oyuncu, kulübü ile görüşerek takımdan ayrılacağını açıkladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın da onay verdiği Maxi Lopez, aynı zamanda İngiltere'den Sunderland ve Brezilya'dan Botafogo'nun da transfer listesinde yer alıyor.


YILLIK 1.2 MİLYON
Trabzonspor Yönetimi Arjantinli yıldıza yıllık 1.2 milyon Euro garanti para ve maç başı ücreti önerirken, kulübüne de 1.3 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.


LOPEZ İSTEKLİ
Transfer gelişmelerini ise Bordo-Mavili kulübün eski hocası Sadi Tekelioğlu yürütüyor... Tekelioğlu, Türkiye danışmanlarından Şahin Zengin ile tekrardan bağlantıya geçerek durum değerlendirmesi gerçekleştirdi. Trabzonspor'un UEFA Kupası'nda Juventus ile eşleştiğini öğrenen Maxi Lopez'in de Trabzon'a gelmeyi çok istediği öğrenildi. nbsp;Lopez Juventus'a karşı 6 defa maç yapmış ve geçen sene Torino'daki maçta gol atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...