Sergen Yalçın'dan sonra Gaziantepspor kampı erken bitirdi

Sergen Yalçın'dan sonra Gaziantepspor kampı erken bitirdi

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın'ın istifa kararıyla sarsılan Gaziantepspor'da, Antalya Belek'te devam eden kamp ani bir kararla sona erdirildi.

Gaziantepspor'da Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılmasının ardından kırmızı-siyahlı kulüpte ani kararlar alınmaya başlandı.Çin takımı Shangai ile maç yapması beklenen kırmızı-siyahlı takım Cuma günü sona ermesi gereken kamp bir gün erkene alınarak bugün tamamlandı. Takım öğleden sonra Antalya Belek'ten ayrılması beklenirken, sabah antrenmanında teknik heyet futbolcular basın mensuplarının Sergen Yalçın'ın istifasıyla ilgili konuyla alakalı olarak soruları yanıtsız bıraktılar.Kampı bugün bitirerek Gaziantep'e dönme kararı alan Gaziantepspor'un Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'ndeki bu sabahki antrenmanını Sergen Yalçın'ın yokluğunda yardımcı antrenör Tamer Tuna çalıştırdı.Tuna idman öncesi futbolcularla saha ortasında bir toplantı yaparak Sergen Yalçın'ın durumuna ilişkin futbolcularla konuşurken, ancak konuşmanın içeriği hakkında bilgi alınamadı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...