Tuğba Dural canlı yayında neden ağladığını anlattı

Tuğba Dural canlı yayında neden ağladığını anlattı

MAGAZİN Haberleri

Önceki gün Akmerkez'de alışverişe çıkan güzel spiker Tuğba Dural, canlı yayında neden ağladığı hakkında ilk kez konuştu.

Tuğba Dural, 'Yayından bir dakika önce yönetmenle çok kötü bir şekilde tartıştık... Ben de biraz hassas olduğum için tartışmamızdan bir dakika sonra yayına çıktım ve bir anda kendimi tutamadım... Tartıştığım yönetmen çok sevdiğim bir insandır ama o da gergindi ben de gergindim böyle olunca anlamadığımız bir şekilde tartıştık. Böyle olunca yayına yansıdı.' açıklamasında bulundu. nbsp;Olayın geçmişi - NTVSpor spikeri Tuğba Dural, Di Maria'nın Real Madridli taraftarlara yaptığı hareketle ilgili haberi sunarken ''Marca Gazetesi''nin adını doğru telaffuz edemeyince yönetmeninden azar işitti. Dural duyduğu sözlerin ardından gözyaşlarına boğuldu. Olayın ardından gözyaşlarını tutamayan ünlü spiker, haberi de okumakta zorlandı. Tuğba Dural'ın bu hali, sevenlerini üzdü.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Tuğba Dural kimdir?
1981 yılında Zonguldak'ta doğdu. TED Koleji'nin ardından İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü'nde eğitimine devam etti. 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü'den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi aldı. Dural, Eylül 2004'ten beri CNN TÜRK Spor Servisi'nde görev yapıyor. Şubat 2004 – Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde Şirin Payzın'la Yeni Gün Hafta Sonu programında çalıştı bu dönemde Radyo Foreks'te ekonomi bültenlerini sundu. Eylül 2004'ten itibaren çalıştığı CNN TÜRK Spor Servisi'nde ise Barış Kuyucu ve Burcu Esmersoy'un sunduğu Spor Ekspres programının yapım aşamasında görev aldı ve özel dosyalar hazırladı.Futbol Ekstra programının yapım ekibinde olan Dural spor haberlerini ve futboliga programını sunuyor.Ocak 2010 dan beri Ntv Spor servisinde görev almaktadır. 2011 Aralık ayında Euro D'nin eski genel müdürü Burak Koca İle dünya evine girmiştir
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...