Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Efsanenin komadan çıkması çok zor"

"Efsanenin komadan çıkması çok zor"

DÜNYA Haberleri

Geçirdiği kayak kazasından sonra hala komada olan efsane yarış pilotu Michael Schumacher'den bundan sonraki hayatını komada geçirebilir.

Doktorların verdiği son bilgiye göre Schumacher nbsp;'in hayatının geri kalanını komada geçirme tehlikesi var. Bunun yanında doktorlar uyandırmayı başarsa da çeşitli komplikasyonların ortaya çıkabileceği belirtiliyor.Basında çıkan haberlerde isekaza sonrası hastaneye gidilen süre ve yol şartları nedeniyke Schumacher'in beynine uzun süre oksijen gitmediği, komada uzun süre kalmasının ise vücut fonksiyonlarına zarar verdiği belirtiliyor.
Konu hakkında açıklama yapan beyin cerrahı Andreas Zieger ise, "Schumacher'in durumu kritik ama ortaya atılan iddiaların bir bölümü yanlış. Koma durumu hayatla ölüm arasındadır ve burada geçen süre beyine zarar vermez. Normal koma durumlarında iki haftalık bir süre önemlidir. Schumacher için her şey yapılıyor" açıklamasını yaptı.


(Haber 7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...