Fenerbahçe ikinci maçına çıkıyor, rakip Hannover

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe ikinci maçına çıkıyor, rakip Hannover

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Bundesliga ekiplerinden Hannover ile karşılaşacak.

Antalya'da kamp yapan Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını sabah saatlerinde konakladığı otelin sahasında gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çalışmalarını 3 grup halinde sürdüren sarı-lacivertli takım; 1. grup kanat organizasyonları çalışırken diğer grup frikik çalışması yaptı. Kaptan Emre Belözoğlu'nun da aralarında yer aldığı A 2 takımı oyuncularından oluşan 3. grup ise dar alanda minyatür kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

MEIRELES YARIDA BIRAKTI

Tecrübeli futbolcu Selçuk Şahin takımla birlikte çalışmaların tamamında yer alırken, Bekir İrtegün ile Salih Uçan'ın ise tedavi ve çalışmalarına devam edildi. Sol arka alt adalesinde sertleşme olan genç kaleci Mert Günok ile sağ ayağında ağrılar hisseden Portekizli yıldız futbolcu Raul Meireles'in tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktığı bildirildi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin antrenman yaptığı sahada hazırlıklarını sürdüren Singapur 1. Lig ekiplerinden Courts Young Lions takımın futbolcuları ise antrenman sonrası sarı-lacivertli futbolcularla fotoğraf çektirdi ve bir süre takımın antrenmanını takip etti.

FENERBAHÇE İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam ikinci hazırlık maçına çıkacak. Antalya Mardan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük görevine Tayfun Korkut'u getiren Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover ile karşılaşacak. Mücadele D-Smart'tan naklen yayınlanacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...