Beşiktaş'ta gözler o isimde

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta gözler o isimde

GÜNDEM Haberleri

Galatasaraylı Dany'den vazgeçen yönetim, Lescott'un durumunun da netlik kazanmaması üzerine Bilic'in önerdiği Mario Maloca ile temas kuracağı öğrenildi.

Hırvat teknik adamı kara kara düşündürüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yönetimden gelecek müjdeli haberi bekliyor. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren siyah-beyazlıların Hırvat teknik adamı Bilic, transferlerin gecikmesinden duyduğu rahatsızlığı Önder Özen'le paylaştı. İlk yarının bitmesine kısa bir süre kala stoper ihtiyacını yönetime ileten ancak henüz sonuç alamayan Bilic, dün bıçak altına yatan Sivok'un yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla daha da büyük sıkıntı yaşamaya başlamıştı. İbrahim Toraman'ı kadro dışı bırakan, Franco'ya forma şansı vermeyen Bilic'in Ersan ve Escude'nin de yetersiz olduğunu düşünmesi siyah-beyazlı yönetimde arayışları hızlandırdı. Galatasaraylı Dany'den vazgeçen yönetim, Lescott'un durumunun da netlik kazanmaması üzerine Bilic'in önerdiği Hırvat oyuncu Mario Maloca ile temas kuracağı öğrenildi. Bu arada menajerlerin Caen'de forma giyen Malili stoper Molla Wague'yi Beşiktaş'a önerdikleri belirtildi.
Öte yandan Beşiktaş'ın sorunlu yıldızı Manuel Fernandes'in Antalya'daki performansı güven vermeye başladı. İlk yarının son haftalarında oynadığı futbolla eleştirilerin merkezinde yer alan Portekizli oyuncu, geçmişe sünger çekti. Antalya'daki hazırlık kampında takımın en çok çalışan isimleri arasında yer alan Portekizli futbolcu, ikinci yarıda tekrar kendini göstermek için hırsla doldu. Kasımpaşa maçında tribünlerle polemiğe girerek taraftarların tepkisini çeken Fernandes en büyük desteği de Slaven Bilic'ten alıyor. Her şeye rağmen oyuncusunun arkasında duran ve tüm eleştirilere göğüs geren Hırvat teknik adam, ikinci yarıda da liderliği Fernandes'e verecek. Bilic'in Portekizli oyuncuya "İkinci yarıda ilk 4 haftadaki gibi oynamanı istiyorum. Eleştirilere, tribünlere kulaklarını kapat ve sadece yapabileceklerine odaklan" dediği bildirildi. nbsp;
Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...