Bozdağ, 3 savcı için inceleme izni verdi

/ Kaynak: AA
Bozdağ, 3 savcı için inceleme izni verdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 2. dalga operasyonunu başlatan Muammer Akkaş ve Bakırköy Başsavcıvekilliğine atanan Zekeriya Öz hakkında inceleme izni verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 17 aralık soruşturmasını yürüten savcı Celal Kara, 2. dalga operasyonunu başlatan Muammer Akkaş ve Bakırköy Başsavcıvekilliğine atanan Zekeriya Öz hakkında inceleme izni verdi. Adalet Bakanı Bozdağ'ın inceleme izninin ardından HSYK 3. Dairesi üç savcı hakkındaki iddiaları araştırmak için müfettiş görevlendirecek. Müfettişten gelen rapor doğrultusunda HSYK 3. Dairesi soruşturma izni verilip verilmeyeceğine karar verecek. Savcılarla ilgili soruşturma izni verilmesi durumunda ise haklarındaki dosya HSYK 2. Daire'ye gidecek. Burada, savcılar için kovuşturma yapılıp yapılmamasına ve disiplin cezası verilip verilmeyeceğine karar verilecek. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...