Arjantin Cumhurbaşkanı öldü mü?

/ Kaynak: AA
Arjantin Cumhurbaşkanı öldü mü?

DÜNYA Haberleri  / AA

Ameliyat olduktan sonra halkın karşısına çıkmayan ve Twitter'ı kullanmayan Arjantin Cumhurbaşkanı Fernandez'in sağlığına ilişkin endişeler büyüyor.

Başına aldığı darbe nedeniyle ameliyat edilen ve 18 Kasım'da görevine dönen Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez 'in bir süredir ortalarda görünmemesi sağlığına ilişkin endişelere neden oldu. Cumhurbaşkanının 37 gündür halkın karşısına çıkmaması ve yoğun biçimde kullandığı Twitter hesabından 13 Aralık'tan bu yana herhangi bir mesaj yayımlamaması, sağlık duruma ve "ülkeyi kimin yönettiğine" dair spekülasyonları beraberinde getirdi.

İddiaları dikkate almayan Arjantin yönetimiyse Cumhurbaşkanının yetkililerle görüşmeyi sürdürdüğünü ve görevinin başında olduğunu belirtiyor.

Arjantin Cumhurbaşkanı Cristina Fernandez'in geçen yaz başından darbe aldığı açıklanmış ancak olayın nasıl meydana geldiği konusunda bilgi verilmemişti. Kafatasının altında kan biriken Fernandez 8 Ekim'de ameliyat edilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...