Fenerbahçe Hannover 96'yı da uzatmada yendi

Fenerbahçe Hannover 96'yı da uzatmada yendi

SPOR Haberleri

Ligde son dakika golleriyle çok maç kazanan Fenerbahçe, Hannover 96'yı da 90+2'de Dirk Kuyt'ın penaltı golü ile 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, bir dönem Sarı-Lacivertli formayı giyen Tayfun Korkut'un teknik direktörlüğünü yaptığı Hannover 96 ile hazırlık maçı nda karşılaştı. Devre arasında yaptığı ile hazırlık maçında Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, Hannover 96'yı 2-1 mağlup etti ve ikinci maçında ilk galibiyetini elde etti.

Ersun Yanal'ın öğrencileri, mücadeleye çok etkili başladı ve ilk 4 dakikada çok önemli 3 fırsattan yararlanamadı. Dakikaların ilerlemesiyle Alman ekibi, oyunu dengeledi.
Sarı-Lacivertliler oyunun kontrolünü elinde bulundurup, rakip yarı alanda daha çok görünürken, Alman ekibi hızlı hücumlarla gol aradı.
Hannover 96, 28'de Diouf'un golü ile 1-0 öne geçti. Yeşil-Beyazlılar'ın kullandığı frikik üst direkten döndü ve topu iyi takip eden Senegalli golcü, topu kafa ile ağlara gönderdi.
34. dakikada taraftarların sahaya attığı meşaleler nedeniyle mücadelede yaklaşık 3 dakika boyunca duraklama yaşandı.
Mücadelenin ilk devresi 1-0 Hannover'in üstünlüğü ile sonuçlandı.
Fenerbahçe ikinci devreye de etkili başladı ve devre boyunca bu etkisini sürdürdü.
Sarı-Lacivertliler, Webo ile beraberliği yakaladı. Sol kanatta Caner'in yaptığı mükemmel ortaya Webouçarak kafayı vurdu ve 62. Dakikada maçta skora denge getirdi. 1-1.
Fenerbahçe 90+ geleneğini bu maçta da sürdürdü. Sarı lacivertli takım adına sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Cherundolo ceza sahası içinde topa elle müdahale edince, hakem Mustafa Öğretmenoğlu penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Dirk Kuyt, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 2-1 yaptı.
Bu golün arından mücadele sona erdi ve Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE: 2 - HANNOVER 96: 1
Stat: Mardan
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, İsmail Şencan, Ali Şencan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 46 Mehmet Topuz), Alves (Dk. 67 Kadlec), Egemen Korkmaz (Dk. 46 Yobo), Caner Erkin, Cristian (Dk. 46 Holmen), Mehmet Topal, Alper Potuk (Dk. 46 Hasan Ali Kaldırım), Kuyt, Sow (Dk. 46 Webo), Emenike
Hannover 96: Zieler, Cherundolo, Marcelo, Hoffmann, Schulz, Stindl, Schmiedebach, Schlaudraff (Dk. 86 Prib), Huszti, Diouf (Dk. 63 Bittencourt), Rudnevs
Goller: Dk. 28 Diouf (Hannover 96), Dk. 62 Webo, Dk. 90+2 Kuyt (penaltıdan) (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 42 Stindl, Dk. 74 Cherundolo (Hannover 96)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...