Ara Güler'i öldüren tweet

Ara Güler'i öldüren tweet

GÜNDEM Haberleri

Her zaman olduğu gibi sosyal medya yoğun bakımda tedavisi süren Ara Güler'i de öldürdü.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Ara Güler 'in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Her zaman olduğu gibi sosyal medya Ara Güler'i de öldürdü. Ama bu sefer bu dedikodunun yayılmasına neden olan isim ise Ara Güler'in amcası oğlu olduğunu iddia eden Arsen Güler oldu.

"Arsen Güler twitter adresinden paylaştığı: Amcamın oğlu Sayın Ara Güler az önce hayata gözlerini yumdu. Tüm sevenlerinin ve bizlerin başı sağolsun. " mesajı tüm sosyal medyayı salladı.

Ara Güler'i öldüren tweet

Binlerce kişi Ara Güler'in öldüğünü yazmaya başladı. Çok geçmeden sevindirici haber Ara Güler'in yakınlarından geldi. Ara Güler'in yaşadığını ve kısa süre sonra taburcu olacağını açıkladılar.

Gazeteci Cem Erciyes ise twitter adresinden "Allah geçinden versin. Ara Güler gayet iyi, hatta yarın taburcu oluyor. Bilginize" mesajını yayınladı. OĞUZHAN MÜEZZİNO - TG ÖZEL HABER

Ara Güler'i öldüren tweet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...