Beşiktaş'tan Batalla ve Lescott açıklaması

Beşiktaş'tan Batalla ve Lescott açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Lescott ve Batalla transferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Antalya kampında soruları yanıtladı. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Atalay, Lescott transferinin 1 hafta içinde belli olacağını söyledi.

"Lescott 1 hafta içinde belli olacak"
Devre arası transferin zor olduğunu söyleyen Deniz Atalay, "Hiçbir takım bu dönemde elindeki, oyuncuyu bırakmak istemez. Stoper bölgesi için çalışmalar devam ediyor. Lescott'u 1 hafta içinde sonuçlandıracağız. Teknik ekibin bize verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar devam ediyor" dedi.

RONALDINHO AÇIKLAMASI
"Ronaldinho transferi bizim için proje transferiydi" diyen Atalay, "Ronaldindo devre arasında bizim için olmazsa olmaz değildi. İlk tercihimiz stoper" diye konuştu.

"BATALLA İLE İLGİLİ RAPOR GELMEDİ"
Batalla transferi hakkında da konuşan Atalay, "Batalla ile ilgili teknik ekibimizden bir rapor gelmedi, gelirse değerlendirmeye alırız. İbrahim Torama'ı zorla gönderme düşüncemiz yok önemli olan onun futbol oynaması" şeklinde konuştu. Atalay, "Yeni stadımızla birlikte Beşiktaş daha güçlü bir kadro nbsp; oluştıracaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...