Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex Telles yola çıktı! Bu akşam istanbul'da

Alex Telles yola çıktı! Bu akşam istanbul'da

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Alex Telles Türk Hava Yolları'nın TK16 sefer sayılı Sao Paulo-Brezilya uçağı ile bu akşam 21.30'da İstanbul'a inecek.

Galatasaray sol bek Alex Telles transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılı yönetimin 6 milyon euroluk bonservisi Gremio'ya 3 taksitle ödeyeceği belirtildi. Gremio Kulübü'nün twitter hesabından Bento Gonçalves'den ayrıldığı ve yola çıktığı duyurulan Cimbom'un yeni transferi Türk Hava Yolları'nın TK16 sefer sayılı Sao Paulo-Brezilya uçağı ile bu akşam 21.30'da İstanbul'a inecek. 21 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması durumunda imzayı atacak ve Galatasaray'ın başarısı için ter dökecek. Telles'i KAP'a bildiren sarı-kırmızılılar Basel'de forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Adili Endoğan'ın da işini bitirdi. KAP'a bildirilen bu futbolcu da dün takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Yönetim sezonu kapatan Bruma'nın sözleşmesini dondurmak için TFF'ye başvuru yapacak.

nbsp;Alex Telles yola çıktı! Bu akşam istanbul'da
Galatasaray'ın, görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Alex Telles, Brezilya'dan yola çıktı.
Alex Telles'in fotoğraf paylaşma platformu Instagram'dan gönderdiği foto, mesaj; "Hadi İstanbul'a gidelim" (sporx)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...